неділю, 14 лютого 2016 р.



Зі святом мої дорогенькі!!!!!!!!!








День Святого Валентина в різних країнах:

Як святкують День Святого Валентина у Англії?


Якщо звернутися до традицій святкування дня всіх закоханих у різних країнах світу, то цікаво, що в Англії чоловіки самі вибирали собі свою Валентину. На шматочках паперу вони писали імена дівчат, далі змішували їх в капелюсі, а потім тягнули навмання. Щось з розряду спортивної жеребкування, тільки замість майбутнього суперника для змагань, чоловіки витягали партнера – і дівчина, наприклад, з ім'ям Ребекка, відразу ставала Валентиною для даного, конкретного чоловіка.

День Святого Валентина в Італії

Італійці, як і американці, перетворили День Святого Валентина в солодкий свято і дарують один одному тортики, тістечка і цукерки.

14 лютого у Франції

Французи воліють що-небудь по ефектніше і дарують різні коштовності. До речі, саме французам належить ідея дарувати один одному красиві послання у вигляді віршів. Мабуть справа тут не стільки в складности чотиривіршів, скільки в самій мові, на якому воно виконане. Як відомо, французька мова визнаний у всьому світі, як мова любові.

Фінський день всіх закоханих

Гарячі фінські хлопці і зовсім вирішили перетворити День Святого Валентина в міжнародний жіночий день, точніше, у його маленький філія. У цей день тільки жінки у Фінляндії отримують подарунки.

Японія 14-го лютого

А в Японії, як завжди все переставили з ніг на голову і в цей день прийнято поздоровляти чоловіків, а найпопулярніший подарунок на День Святого Валентина – якийсь чоловічий аксесуар.

День Святого Валентина в Польщі

Нашим сусідам – полякам, у цей день пощастило більше за всіх. Саме в їхній країні, а точніше, на території Познанського метрополії знаходяться святі мощі Валентина. Там же знаходиться чудотворний образ святого, до якого тисячі паломників щороку звертаються за допомогою і благословенням. І як правило Святий Валентин нікому не відмовляє, продовжуючи творити чудеса через сотні років, після свого відходу в інший світ.

https://uk.wikipedia.org/wiki/День_святого_Валентина

Немає коментарів:

Дописати коментар

Доброго дня! Постійно оновлюються відео для уроків на моєму Youtube каналі. https://www.youtube.com/@tarykina_tanya/videos